Allergi workshop for behandlere

Pollen testsæt fra Allergifrihed


Denne allergi workshop henvender sig til alle typer behandlere. Hvis du ikke allerede kan muskelteste med kinesiologi eller pendulere, så får du instruktioner i en simpel "vippetest". Workshoppen er udviklet af Charlotte Shanti.

På workshoppen får du mulighed for at træne test og balancering af sensitivitet / intolerance. Du lærer at arbejde med det testsæt, jeg har udviklet, som består af 46 energetisk kodede ampuller med pollen fra danske græsser og træer. Kodningen er et stykke energiarbejde jeg har foretaget i City of Light

På workshoppen får du mulighed for at arbejde med testsættet og funktionen ” ”provokation”, som er en metode jeg har udviklet til kinesiologibalanceringer med ampuller”.

Du stifter også bekendtskab med listen over mulige provokationskilder, som jeg har udarbejdet. Listen har til formål at give bevidsthed om, hvad der udløser ubalancen hos klienten. Dette får du mulighed for at afbalancere i flere lag. Ligesom når du piller et løg.

Hvis du selv lider af allergi og har brug for at tage antihistamin før du kommer til workshoppen, så er det helt i orden. De kodede ampuller kan afsløre allergierne alligevel, da de arbejder på et fint energetisk niveau. Alle deltagere kan på workshoppen kan forvente at blive testet og balanceret på pollen testsættet.

Dato
Ingen planlagte workshops. Skriv til mig, hvis du ønsker workshoppen.

Pris
1250 kr. Workshop inkl. manual og pollen testsæt med 46 ampuller kodet med danske pollen.
750 kr. Workshop inkl. manual for deltagere, der allerede har købt pollen testsættet.
375 kr. for repetition.

Hvis du vil i gang med pollen testsættet før workshoppen kan du skrive til mig med dit navn og adresse. Prisen er kr. 500 + porto

Forudsætning for at deltage
Hvis du ikke allerede kan muskelteste med kinesiologi eller pendulere, så får du instruktioner i en simpel "vippetest".

Workshoppen er godkendt af Danske Kinesiologer og timerne tæller som 6 timer
  • I uddannelsen til DK-Kinesiolog®
  • I uddannelsen til Kinesiolog med ret til RAB
  • Som RAB-opdatering
Superviseret træning
Kan bestilles hos Allergifrihed

Spørgsmål og tilmelding
Kinesiolog RAB og Instruktør i Danske Kinesiologer,
Charlotte Shanti,
Allergifrihed

SMS 4225 3108
kontakt@allergifrihed.dk
allergifrihed.dk

Kursusoversigt

Jeg afholder kinesiologikurser godkendt af Danske Kinesiologer og City of Light kurser med Den Gyldne Tidsalders energier. Jeg kommer gerne og holder kurserne hos dig, hvis du ønsker det. Det kræver mindst 6 deltagere.

Den fulde oversigt over kurser kan du se på City of Light