Kodede Krystaller Ascension Balance kursus

Kodede Krystaller Ascension Balance 2-dages kursus


Dette nytænkende kinesiologikursus henvender sig til alle, der bruger muskeltestning og ønsker at opgradere sig som behandler til Den Gyldne Tidsalders højfrekvente energier og frekvenser. På kurset arbejdes med 6 kodede krystaller fra City of Light, der skal ses ud fra Den Gyldne Tidsalders energiforståelse i 5. dimension. Kurset er udviklet af Charlotte Shanti.

På kurset arbejdes med krystal remedierne

Anchor støtter mindfulness, meditation og kreativitet
Total Balance giver personlig beskyttelse med avanceret 8-tals energi
12 chakra Balance balancerer 12 chakra systemet
Meridian Balance giver den ny tids akupunktur med lys i 27 meridianer
Grounding Balance giver jordforbindelse i dimensionssystemet
Vital vitaliserer vand, celler, sind og aura

Krystallerne indeholder avancerede energi- og frekvensmønstre, der stimulerer og balancerer det enkelte menneske til brug i afbalanceringsteknikker.

Teknikkerne handler bl.a. om

  • Prætest med alarmpunkter, over- og underenergi på CV, energiomskiftning, stress, væskebalance, elektromagnetisme, personlig beskyttelse, 8-tals energi, 12 chakra, Identifikation: Jeg er xx her og nu 100%.
  • Vitalisering af vand, celler, sind og aura
  • Avanceret 8-tals energi, hvor du lærer at balancere uendelige 8-taller sammen til personlig beskyttelse og styrkelse af kommunikationen mellem dine mange energisystemer så de kan samarbejde og udveksle energi.
  • Balancering af de enkelte chakra i 12 chakrasystemet.
  • 27 meridian afbalanceringer med genvejstest og quick fix, alarmpunkter med over- underenergi balancering, 4 punkts Dantian balancering, genstart af meridiansystemet og lysakupunktur.
  • Balancering af de enkelte dimensioner i dimensionssystemet.

De 6 kodede krystalværktøjer bruges hver for sig eller samlet som "Ascension Balance" (behandlersæt). De er til støtte og udvikling for behandlere, der ønsker at behandle i Den Gyldne Tidsalders energisystemer. De sørger for, at behandleren til enhver tid selv er balanceret, når der arbejdes med avancerede energier. Samtidig bruges de til at balancere klienter, når behovet opstår i en session.

Dato og sted
10.-11. februar 2023 kl. 9-17
4760 Vordingborg

Pris
2900 kr. kursus inkl. manual og behandlersættet med de 6 kodede krystalværktøjer.
2150 kr. kursus inkl. manual for deltagere, der allerede har behandlersættet med de 6 kodede krystalværktøjer.
1200 kr., hvis du tidligere har deltaget i et-dages kurset og gerne vil være med til dette udvidede 2-dages kursus, hvor vi går endnu mere i dybden.

Forudsætning for at deltage
Hvis du ikke allerede kan muskelteste med kinesiologi eller pendulere, så får du instruktioner i en simpel "vippetest".

Superviseret træning
2 timer enten ved fremmøde eller på Zoom

Spørgsmål og tilmelding
Kinesiolog
Charlotte Shanti
Allergifrihed

SMS 4225 3108
kontakt@allergifrihed.dk
allergifrihed.dk

Anchor
På billedet er kursisterne på Knudshoved Odde travlt optaget af at arbejde med Anchor krystalværktøjet, der giver dyb afspænding og fjerner stress % bl.a. ved at organisere og sortere tankemylder og tilføre kreativ energi.

Betingelser: Ved mindre end 1 måned til afholdelse opkræves 50% i gebyr. Mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Du er altid velkommen til at give din plads til en anden.

Kursusoversigt

Jeg afholder kinesiologikurser og City of Light kurser med Den Gyldne Tidsalders energier. Jeg kommer gerne og holder kurserne hos dig, hvis du ønsker det. Det kræver mindst 6 deltagere.

Den fulde oversigt over kurser kan du se på City of Light

Anmeldelser af Kodede Krystaller "Ascension Balance"

En dag med Kodede Krystaller fra City of Light. At være på kursus hos Charlotte Shanti, er noget særligt. Det var en dag hvor jeg blev balanceret og klogere på mig selv og verden. Energetisk oplevede jeg en slags hovedrengøring, den energi som lå lidt hulter-til-bulter blev lagt på sin plads og flyder meget mere frit og klart. Jeg glæder mig til at bruge det i mit arbejde. Det er en dag som jeg sagtens kan se mig selv gøre igen. Knus SusanneStor tak til Charlotte Shanti, der er formidler af kurset i kodede krystaller. Det passer meget fint i tråd med, at tiden nu er inde til at bygge bro imellem det der har været, og det der kommer – hvilket gør os i stand til endnu mere udtryksfuldt, at være dem vi i virkeligheden er – beings of light (lysvæsner). Jeg arbejder som Kinesiolog, hvor jeg vil bruge de nye værktøjer – 6 kodede krystaller – til at komme mere i dybden og arbejde på flere planer. Ved at anvende de 6 kodede krystaller giver det mig nu muligheden for at komme langt dybere i mine afbalanceringer herunder i arbejdet med stress problematikker, kreative projekter, optimering af vand på celleniveauer – vores kroppe består af 60% vand – chakra og meridiansystemer, hvor jeg hurtigere kan få klienten afbalanceret, så det giver mulighed for at arbejde med andre emner, hvilket både er en tids- og økonomisk optimering for den enkelte. Personligt, er jeg i gang med at opbygge min hjemmeside helt fra grunden med logo og det hele. Mit kreative gen og meget andet har haft brug for at blive støvet gevaldigt af. Til det formål har jeg anvendt alle 6 krystaller sammen. Krystallerne ligger i min lomme i løbet af dagen og under hovedpuden om natten. Jeg er en person med begge ben på jorden, men det skader ikke at stikke snablen ud i universet og få viden og ideer derfra. Det gør bare livet så meget sjovere. Lyshilsner fra Grethe"Det var et fantastisk kursus og xx, du har fuldstændig ret, da du sammenlignede det med Philips Masterclass. Det er ret vildt 🤸👍. Jeg er glad for endnu en vej, der åbner endnu flere muligheder 🙏👍👍👍 kun fantasien sætter grænser 💃😎"Tak for dejligt kursus! Det tåler sagtens at komme flere gange!! Der kommer nyt med hver gang. Jeg tænker, det må være den kreative sans, der rykker ud på nye vidder.Tusind tak for et rigtig godt kursus. Jeg er dybt taknemmelig for at have fået det materiale du har lavet. Jeg har det godt i dag men har haft nogle følelsesmæssige symptomer der skulle op og ud.