Har du fødevareallergi?

Fødevareallergi

Jeg tester med kinesiologi om du reagerer allergisk på fødevarer. Under kinesiologibehandlingen lærer din krop at blive tolerant overfor de ting, som den tidligere reagerede på og kommer i balance igen.

Metoden er effektiv og uden bivirkninger. Den er meget blid og er derfor også velegnet til børn, som jeg har god erfaring med at behandle.

Behandlingen foregår helt uden brug af medicin, men indimellem anbefaler jeg at supplere behandlingen med kosttilskud for at styrke immunforsvaret og slimhinderne.

Jeg tester og behandler alle former for fødevareallergi: alle typer fødevarer inkl. krydsallergi, tilsætningsstoffer og overfladebehandlingsstoffer.

Jeg har prøver af typiske tørvarer som mel, gryn, linser mv. og testsæt med de fleste ferskvarer som æg, kød, grøntsager osv.

Du bedes selv medbringe prøver af de mere specielle fødevarer, som du måtte reagere på. Prøven skal være et lille stykke ca. 1-2 cm, som du lægger i en plastikpose/beholder. Hver prøve skal have sin egen plastikpose/beholder.

Fødevareallergi kan behandles hele året når fødevaren er tilgængelig.

Når behandlingen er overstået skal du vente 1 uge før du forsigtigt prøver dig frem med de forskellige fødevarer. Denne fremgangsmåde er nødvendig dels for at lade behandlingen ”synke” ind i kroppen og dels for at langsomt vænne kroppen til fødevaren, idet der i visse tilfælde kan forekomme nye reaktioner, som skal behandles.

Bemærk, at jeg ikke behandler personer, der har haft anafylaktisk chok. Her henvises til praktiserende læge eller speciallæge.

Kundeanmeldelse

Shanti har behandlet mig for fødevareintolerance og sukkerafhængighed.

Jeg er overrasket over hvor præcist Shanti kunne ramme en begivenhed i min barndom, som jeg fuldstændig havde glemt - og at jeg derefter ikke har haft trang til sukker.

Det er et meget effektivt værktøj og jeg betragter Shanti som en meget kompetent behandler.

- Corinn Sandhof Pedersen