Har du græsallergi?

Græsallergi

I Danmark findes næsten 100 græsarter, som kan fremkalde allergi. Jeg indsamler relevante græsprøver henover sæsonen for at kunne ramme netop den græs, som du reagerer på. Det gør behandlingen endnu mere målrettet.

Idet sæsonen for græsarter kan strække fra tidligt i april og til sent i oktober, så er der stor sandsynlighed for at der henover sæsonen er behov for flere behandlinger efterhånden som græsserne blomstrer og evt. symptomer viser sig.

Jeg tester med kinesiologi om du reagerer på græs. Under kinesiologibehandlingen lærer din krop at blive tolerant overfor de ting, som den tidligere reagerede på og kommer i balance igen.

Metoden er effektiv og uden bivirkninger. Den er meget blid og er derfor også velegnet til børn, som jeg har god erfaring med at behandle.

Behandlingen foregår helt uden brug af medicin, men indimellem anbefaler jeg at supplere behandlingen med kosttilskud for at styrke immunforsvaret og slimhinderne.

Kundeanmeldelse

Jeg syntes at jeg vil fortælle dig, at din behandling jeg fik d. 27-05 mod allergi har virket fantastisk godt.

Jeg har har kun haft symptomer en dag i starten af sæsonen hvor det plejer at starte, det var den 23-06. Så tog jeg næsesprai, og siden har jeg faktisk ikke haft symptomer, hvor jeg ellers plejer at have det elendigt.

Nu håber jeg bare at det holder resten af sæsonen, som plejer at vare til ind i september.

Jeg syntes bare at du skulle høre at du har gjort et godt arbejde for mig, hvor lægerne ikke har kunne hjælpe mig.”

- Arne Dilling Hansen