Har du støvallergi?

Støvallergi

Det er ofte husstøvmider, der giver støvallergi. Der findes dog mange andre ting i støv, som også kan være ”synderen”. Det kan være partikler fra pollen, skimmelsvamp, brændeovn eller andre ting fra husstanden.

Det er derfor vigtigt, at du medbringer en prøve fra din støvsugerpose og gerne også fra arbejdsplads eller andre steder du opholder dig og hvor du oplever symptomer.

Jeg tester med kinesiologi om du reagerer allergisk på støv mv. Under kinesiologibehandlingen lærer din krop at blive tolerant overfor de ting, som den tidligere reagerede på og kommer i balance igen.

Metoden er effektiv og uden bivirkninger. Den er meget blid og er derfor også velegnet til børn, som jeg har god erfaring med at behandle.

Behandlingen foregår helt uden brug af medicin, men indimellem anbefaler jeg at supplere behandlingen med kosttilskud for at styrke immunforsvaret og slimhinderne.

Kundeanmeldelse

Min session med Shanti var en åbenbaring.

Der kom noget helt andet ud end det stempel, den diagnose som har forfulgt mig hele livet!

Mindblowing at komme så tæt på de ting jeg er/VAR allergisk for og mærke en styrke, eller en omprogrammering ske helt naturligt.

- Jolande Ariadne Hille