Har du skimmelsvampallergi?

Skimmelsvampallergi

Der findes tusindvis forskellige skimmelsvampe. Jeg har testsæt med de mest almindelige skimmelsvampe, som jeg tester og behandler ud fra. Allergi overfor skimmelsvamp behandles hele året, men det er bedst i den periode, hvor du oplever de største symptomer. Juletræet indeholder også skimmelsvampe, som bliver udløst når træet bæres ind i stuen.

Hvis du har mistanke om allergi overfor skimmelsvamp, så tager vi udgangspunkt i en prøve fra din støvsugerpose og gerne også fra arbejdsplads eller andre steder du opholder dig og hvor du oplever symptomer - det kan f.eks. være i skoven, hvor der findes utallige skimmelsvampe i skovbunden og i træerne.

Jeg tester med kinesiologi om du reagerer på skimmelsvamp. Under kinesiologibehandlingen lærer din krop at blive tolerant overfor de ting, som den tidligere reagerede på og kommer i balance igen.

Metoden er effektiv og uden bivirkninger. Den er meget blid og er derfor også velegnet til børn, som jeg har god erfaring med at behandle.

Behandlingen foregår helt uden brug af medicin, men indimellem anbefaler jeg at supplere behandlingen med kosttilskud for at styrke immunforsvaret og slimhinderne.

Svampesporer Hovedsæsonen for sporer begynder normalt først på sommeren, topper i august og fortsætter ind i efteråret, afhængigt af, hvornår vejret bliver koldere og frosten sætter ind. Det sæsonforløb gælder især for Alternaria og Cladosporium, som er udtalte sæsonsvampe. Vejrforholdene spiller en stor rolle for skimmelsvampe. Om vinteren er mængden af sporer meget begrænset. Svampene har de bedste vækstbetingelser, når vejret er varmt og fugtigt. Til gengæld er det optimale rejsevejr for sporerne blæst og tørt vejr. Om vinteren overlever svampene ved, at deres sporer gemmer sig i jorden for frosten.

Kundeanmeldelse

Min session med Shanti var en åbenbaring.

Der kom noget helt andet ud end det stempel, den diagnose som har forfulgt mig hele livet!

Mindblowing at komme så tæt på de ting jeg er/VAR allergisk for og mærke en styrke, eller en omprogrammering ske helt naturligt.

- Jolande Ariadne Hille