Forvandler vand til vin | Blog om kinesiologi test og behandling

Forvandler vand til vin

Det er ganske vist, at vandvitaliseringspladen, som jeg sælger i min webshop forvandler vand til vin - ehm, nærmere forklaring følger:

Sidst jeg besøgte mine forældre, som efterhånden er ældre medborgere, opdagede jeg, at ingen af dem er særlig flinke til at drikke de 2 liter vand om dagen, som de bør. Derfor forærede jeg dem fluks en vandvitaliseringsplade idet jeg tænkte, at de ihvertfald skal have godt og nærende vand, når de endelig tager sig et glas vand. De takkede pænt begge to. Ingen af dem virkede synderlig begejstrede, men de lovede, at de nok skulle  huske at bruge pladen. Så langt så godt.

De følgende gange jeg talte med dem, blev vandvitaliseringspladen ikke nævnt med et ord. Jeg tænkte, at de nok ikke var helt lykkelige for den. Der tog jeg dog grueligt fejl! En aften fik jeg pludselig denne glade iPad besked fra min far:

"Har her til aften prøvet at vitalisere en rosé vin til 35 kroner, og endte med at smage som en til 75. Ikke dårligt. Sku man prøve med en årgangsvin?"

Min første tanke var: Gad vide om de først har prøvet med vand? Men for dem virker den vist sådan, at vand bliver forvandlet til vin, og så glider det meget lettere ned. Det var et "mirakel" jeg ikke lige havde set komme.


Vandvitaliseringsplade

blog comments powered by Disqus